Utunk, célunk

2010 óta nyújtunk online kommunikációs és marketing szolgáltatásokat a multinacionális környezetből, valamint a kkv- illetve civil szektorból érkező ügyfeleink számára.

Naprakészek vagyunk, folyamatosan nyomon követjük a nemzetközi trendeket és alapos ismeretekkel rendelkezünk a lokális piacra vonatkozóan is. Munkavégzésünket a precizitás jellemzi, a rendszerszemlélet egyik alappillérünk. Optimalizáltan működünk, maximális költséghatékonysággal, ellenőrzött folyamatokra támaszkodva. Gondolkodásunkat minden esetben az eredményesség, mint cél határozza meg: ezt szem előtt tartva, a hatékonyság érdekében a standard megoldásokra éppúgy támaszkodunk, mint innovatív és kreatív ötleteinkre.

Garanciánkat eddig elért sikereink, valamint a sokéves tapasztalattal rendelkező kollégáink szakmai tudása szavatolja.

Utunk a hozzáadott érték megteremtéséről és a tudás alapú fejlődésről szól.
Célunk ügyfeleink elégedettsége.

Fenntarthatóság

Lokálisan cselekszünk és globálisan gondolkodunk: Amellett, hogy több közismert ökokezdeményezésnek voltunk már a partnerei, zöld ügynökségként kiállunk a természeti értékek védelme mellett és igyekezettel vagyunk a környezettudatos életmódot propagálni is.

A fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségünk manifesztuma saját ökoportálunk, amellyel a környezettudatos gondolkodásmódot kívánjuk erősíteni és amely a hazai ügynökségek körében egyedülálló kezdeményezésnek számít.

A környezettudatosság természetesen a mindennapokban is érvényesül: Felhőszolgáltatásokra támaszkodva előnyben részesítjük a home office munkavégzést, így az utazással járó környezeti terhelést minimalizálni tudjuk. Alacsony fogyasztású technikai eszközöket használunk, és a papírfogyasztásunkat is igyekezettel vagyunk a nullára csökkenteni.

 

Tevékenységek

webfejlesztés
arculattervezés
printdesign
webdesign
online marketing
gerilla marketing (buzz, viral, astroturfing, ambient)
online PR
online marketing- és kommunikációs tanácsadás
partnerség és szponzoráció szervezés
stratégia tanácsadás
technológiai tanácsadás
rendszerszervezés
kampány- tervezés és koordináció
médiatervezés és médiavásárlás
keresőmarketing (SEM)
keresőoptimalizálás (SEO)
közösségi média optimalizálás (SMO)
szövegírás
rendezvényszervezés
fényképészet
mozgókép és animáció

Szakmai kapcsolatok

Törekszünk arra, hogy hiteles cégekkel és szervezetekkel lépjünk szakmai partnerségre. Így munkánk során figyelembe vesszük többek közt a Magyar Marketing Szövetség és a KÖVET ajánlásait - iránymutatásait is.

Elismerések, minősítések

Sikereinket ügyfeleinkkel közösen elért eredményekként definiáljuk, elsősorban az Ő elégedettségük jelenti számunkra az igazi elismerést. Ennek ellenére ritkán ugyan, de részt veszünk szakmai megmérettetéseken is.